Hoe groot moet een bench zijn?

Hoe groot moet een bench zijn?

Je hebt honden in alle soorten en maten, waar je graag een geschikt bench voor wilt hebben. Sommige honden druk en andere liggen graag lang uit. daarom is het belangrijk dat de afmetingen van de bench goed zijn. Maar hoe groot moet een bench zijn?

Afmetingen bench

Als je hond in de bench gaat is het erg belangrijk dat je hond zich veilig en op zijn gemak voelt. Heel heeft met de maat van de bench te maken. Daarom zijn dit de belangrijkste dingen die je dient te weten bij de afmeting van de hondenbench.

  • Hoogte
  • Breedte
  • Diepte

De hoogte van de Bench dient zo hoog zijn zodat je hond er normaal in kan zitten. Zodat hij zijn hoofd niet stoot.

De breedte van de Bench moet breed genoeg zijn zodat je hond kan ronddraaien. Anders word het een beetje krapjes.

De diepte van de Bench moet lang genoeg zijn zodat je hond languit kan liggen als hij dat wil. Al deze dingen samen zorgen ervoor de afmetingen van de bench goed zijn en dat je hond zich niet zo opgesloten voelt.

Een bench op de groei kopen

Shiba Inu in bench, afmeting

Het is moeilijk om een geschikte maat Bench te kopen als je je hond pas net hebt. Daarom is het handig als je een Bench op de groei koopt. Maar tegenwoordig zijn Benches zo goedkoop dat je de Bench later kunt vervangen. Het is namelijk in het begin niet goed als je je pup in een te grootte Bench stopt omdat je pup anders denkt dat hij zijn behoeftes in zijn Bench kan doen, de afmeting is dus erg belangrijk. Door goede benchtraining aan je pup te geven kun je dit gedrag afleren.

Leave a Reply